Merk Activatie


Digitale Marketing, Retailevenementen, PR-evenementen en Betaalde advertenties zijn enkele van onze belangrijkste merkactiverinsservices.

Merk Activatie

ZENS

Merk Activatie

BEST EXPO

Merk Activatie

DECONOVO

Merk Activatie

DOWAN

INFLUENCER MARKETING

Orange Branding biedt al meer dan 20 jaar merkstrategie voor de VS, Azië en Europa, verder bieden ze een top Creative Team in Amsterdam en een systematische oplossing met meer dan één miljoen influencers in de VS, Azië en Europa voor verschillende industrieën en merktypes voor een klein of groot budget.

ZENS

After ZENS's new localized identity and elevated brand image, Orange Branding created new activations (Flagship Boutique, Co-Branding and E-commerce) and introduced these successfully to European premium tea retailers.

BEST EXPO

Na het beoordelen van alle communicatie creëerde Orange Branding een visuele identiteit die zou worden toegepast op alle evenementen en communicatie, om op te vallen en herkenbaarder te worden.

DECONOVO

Door middel van meerdere workshops over merkstrategie en merkinnovatie creëerde Orange Branding een nieuwe manier om het merk te activeren en een hogere perceptie te geven in campagnes: SEA, SEA, PPC, Facebook, Instagram, Amazon+, Amazon Prime.

DOWAN

Orange Branding herformuleerde het doel tot een zinvol en herkenbaar concept en herontworpen alle merkmiddelen voor de klant. Daarnaast heeft Orange Branding de nieuwe E-commerce propositie opgezet en de strategie gebouwd en uitgevoerd.

Merk Activatie Resultaten

influencer yacht/cruise trip
INFLUENCER

Marketing Activation

GA NAAR CASE
Zens Traditional Cup Reference image
ZENS

Merk Activatie

GA NAAR CASE
best expo brand design event counter
BEST EXPO

Merk Activatie

GA NAAR CASE
Deconovo-Ecommerce-Brand-Design-HomeDecoration-1361x1041
DECONOVO

Merk Activatie

GA NAAR CASE
Dowan tableware designer coffee cups
DOWAN

Merk Activatie

GA NAAR CASE

Ben je opzoek naar betere branded content om de bekendheid en traffic te vergroten en verkoopconversie te optimaliseren? Dan is Orange Branding misschien wel het bureau voor jou.
We create brands, design and create branded content, develop marketing strategies and plan with our client the content pieces, events, PR and store openings to activate their brand.